Presentatie

Bistro De Eetkamer: een korte presentatie

Bistro De Eetkamer is sinds 1 januari 2000 gelegen in hartje Brugge. De bistro is ondergebracht in een historisch gebouw waarvan alleen al de balken 500 jaar oud zijn!

We hebben 24 plaatsen beschikbaar zodat u in een intieme sfeer van uw eten kunt genieten! Combineer de historische sfeer met eigentijdse en verfrissende gerechten die u voldaan het gebouw zullen doen verlaten!

U bent bij onze bistro verzekerd van een persoonlijke bediening. Eigenaars Philip & Chris staan voor u in de keuken, bedienen u en maken tijd vrij voor een gezellig babbeltje.
Al het eten in de bistro is huisgemaakt en vers bereid.

Bij Bistro De Eetkamer stellen wij gastronomische gerechten samen die hun wortels vinden in allerlei kookculturen. Chef Philip laat zich door vele richtingen inspireren om uw bord met heerlijkheden gevuld te krijgen. Soms verschijnen er zelfs lang vergeten groenten op het menu…

Schertsend refereert men aan ons als ‘de sterrenzaak zonder de sterren’ en daar zijn wij stiekem trots op. Want waar anders vindt u de beste gastronomische gerechten die op mooie en smaakvolle wijze worden gepresenteerd?

Reserveer bij ons, want wij weten uw smaakpapillen zeker te overtuigen!