A- A A+

Welkom bij Bistro De Eetkamer!

Bistro De Eetkamer - Brugge - HomeBeste gasten,

Bistro De Eetkamer is een bistro met net dat beetje méér! Wij zijn gelegen in het hart van Brugge op wandelafstand van de Grote Markt.

Wij proberen onze gasten het altijd naar de zin te maken door:

  • met dagverse producten te werken!
  • u de heerlijkste gastronomische gerechten aan te bieden.
  • onze lekkerste lunches in een gezellige sfeer te verzorgen.
  • met MARKTMENU te werken, waaruit u altijd weer iets bijzonders kunt kiezen!
  • een toegankelijke ruimte aan te bieden voor iedereen, ook rolstoelgebruikers.

Bistro De Eetkamer is sinds 1 januari 2000 gelegen in hartje Brugge. De bistro is ondergebracht in een historisch gebouw waarvan alleen al de balken 500 jaar oud zijn! We hebben 24 plaatsen beschikbaar zodat u in een intieme sfeer van uw eten kunt genieten! Combineer de historische sfeer met eigentijdse en verfrissende gerechten, waardoor u voldaan het gebouw zult verlaten!

U bent bij onze bistro verzekerd van een persoonlijke bediening. Eigenaars Philip & Chris staan voor u in de keuken, bedienen u en maken tijd vrij voor een gezellig babbeltje.
Al het eten in de bistro is huisgemaakt en vers bereid.

Bij Bistro De Eetkamer stellen wij gastronomische gerechten samen die hun wortels vinden in allerlei kookculturen. Chef Philip laat zich door vele richtingen inspireren om uw bord met heerlijkheden gevuld te krijgen. Soms verschijnen er zelfs lang vergeten groenten op het menu…

Schertsend refereert men aan ons als ‘de sterrenzaak zonder de sterren’ en daar zijn wij stiekem trots op. Want waar anders vindt u de beste gastronomische gerechten die op mooie en smaakvolle wijze worden gepresenteerd?

Reserveer bij ons, want wij weten uw smaakpapillen zeker te overtuigen! Hebt u vragen of wenst u een tafel te reserveren? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.

top